Event
Fourchette 2025
Zaterdag
t.e.m. Maandag
7/8/9
juni 2025
3 days of
fine dining —
7/8/9 juni 2025
Loods 20, Gent
diner
of lunch
Loods 20
Gent
taste the
experience
taste the
experience
De zesde editie van het culinaire event Fourchette brengt een indrukwekkende line-up van topchefs in een iconische setting.
Als gast geniet u van gastronomische creaties van toonaangevende chefs die u live aan het werk ziet.
Zin om deze topervaring mee te maken? Markeer dan alvast 7, 8 of 9 juni in uw culinaire agenda.
-
zaterdag 7 juni
deuren vanaf 18.00u (diner) -
zondag 8 juni
deuren vanaf 11.30u (LUNCH)-
MARTIJN DEFAUWREBELLE *
-
vilhjalmur sigurdarsonsouvenir *
-
Filip Claeys
De Jonkman -
Nicolas Decloedt
Humus & hortense -
joost arijsjoost arijs
MENU 1
-
olly ceulenaerepubliek *
-
Glenn Verhasselt
Sir Kwinten -
sang hoon degeimbrel'air du temps **
-
timon michielscarcasse *
-
pierre marcolinipierre marcolini
MENU 2
-
-
maandag 9 juni
deuren vanaf 11.30u (LUNCH)-
vilhjalmur sigurdarsonsouvenir *
-
willem hielewillem hiele *
-
sébastien wygaertsogst *
-
floris van der vekenhof van cleve **
-
joost arijsjoost arijs
MENU 1
-
MAARTEN BOUCKAERTCASTOR **
-
Thomas Gellynck
Commotie -
sang hoon degeimbrel'air du temps **
-
timon michielscarcasse *
-
pierre marcolinipierre marcolini
MENU 2
-
praktische informatie
-
souvenir *
-
publiek *
-
vrijmoed **
-
pierre marcolini
-
joost arijs
-
l’epicerie du cirque
-
carcasse *
-
REBELLE *
-
‘T VIJFDE SEIZOEN
-
OAK *
-
bar bask
-
benoit & bernard dewitte *
-
entropy
-
ogst *
-
menssa
-
hof van cleve **
-
willem hiele *
-
colette - de vijvers **
-
Bruut
-
Neon
-
Melchior
-
De Jonkman
-
Sir Kwinten
-
Commotie
-
l'air du temps **
-
CASTOR **
-
Humus & hortense
-
TBA
Ontdek de
prachtige setting
Loods 20. Een iconische architecturale parel in de best bewaarde 19de eeuwse haven én gelegen in het hart van het grootste beschermde stadszicht van Gent.
Deze ‘hidden gem’ vormt 3 dagen het decor voor de full experience van Fourchette.